Снимка: архив, Булфото
fallback

Млад мъж и приятелката му само за три часа бяха викани три пъти в Районното управление на полицията в Шумен.

Около 22.30 ч. снощи при обход полицейски служители забелязали момче и момиче, които били седнали в островчето под часовника на кръговото движение на пл. "България". Момчето пиело бира и полицаите им поискали документи за самоличност.

Двамата казали, че не ги носят, заради което били отведени в полицията да установяване на самоличността им.

30-годишният М.Н. и 21-годишната му приятелката И.Р. си тръгнали с по един акт по Закона за българските лични документи, а момчето и с акт по Наредба 1 на общината заради това, че консумира алкохол на обществено място.

Минути след като си тръгнали е получен сигнал, че момче уринира пред входа на общината. Малко преди пл. "Кристал" момчето е открито по даденото описание.

Оказало се, че това е М.Н., който малко преди това е освободен от полицейското управление. В крайна сметка станало ясно, че не той, а момичето уринирало пред общината и извършвало непристойни действия, заради което и двамата са върнати отново в районното управление. 

Момичето се сдобило с още един акт, след което и двамата са освободени.

След по-малко от час е получен сигнал, че край Руски паметник мъж нанася удари на млада жена.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че това са познайниците им М.Н. и И.Р. Двамата отново са отведени в полицията и след като са предупредени да спазват обществения ред, са освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Маджо

преди 11 години

Браво на Народната Милиция!Това са истинските престъпници на България!Който пие бира и пикае-да му мисли!Ще стиска,иначе акт,съд и бързо в затвора.

59

ХА ХА ХА

преди 11 години

ястребите и гурбетчийките ПАК са се "проявили"

58

123

преди 11 години

То навсякъде е така. Тука във Виена ходят по улиците с по бира в ръка и се наливат. Не съм видял досега някой да го е спряла полиция. Да не говорим, че вечер пикаят навсякъде по улиците.

fallback