Мястото на тежката катастрофа. Снимка: ОДМВР-Стара Загора
fallback

Тежка катастрофа в Стара Загора отне живота на двама души, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Около 09.20 ч. по улица “Патриарх Евтимий”, близо до бензиностанция “Лукойл”, лек автомобил ВАЗ “2104”, със софийска регистрация, управляван от 48 годишен мъж от Стара Загора, предприема “обратен завой”, в резултат на което в него се блъска движещия се зад него мотоциклет “Сузуки”, със старозагорска регистрация, управляван от 28 годишен мъж от Стара Загора.

От сблъсъкът между мотоциклета и лекия автомобил ладата се обръща по таван.

В резултат на катастрофата на място загиват водачите на автомобила и мотоциклета, а пътуващия в леката кола 56-годишен мъж е настанен в болницата в Стара Загора с множество травми. Няма опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

бмв

преди 9 години

един *** с подобен мотор блъсна и оби 7 годишно дете то присичало неправилно а тъпака карал с 170 км сигорно детето е виновно ако не беше тръгнало да пресича простака щеше да мине и даси замине на тези психопати мотористите трабва да ги задалжат дасе явяват всяка седмица на психо тест ако е на някои от ваз детето дали така ще говорите ***

94

К

преди 11 години

Димитърпреди 3 дни***82: Незаконно е! Колко лева ти излезе книжката? Не помня точно около 300 (само за а става въпрос)Цитирай ми закона, щом казваш че е незаконно, аз съм говорил с полицаи на тази тема.

93

гост

преди 11 години

Стига сте се препирали и псували!!!Вина имат и двамата... Мир на праха им!!!Ладата се обръща не от удара с мотора, а от сблъсъка на тялото на моториста!!! Метри преди удара след спирачки моториста буквално излита от мотора, минава през стъклото на шофьорската врата и излиза от другата... Именно той обръща колата по таван, а мотора му минава под нея, докато се завърта... ВИДЯНО!!!Стига сте спорили, а се замислете - и двете страни!!!Познавах момчето с мотора. Никога преди не е карал така!!!

fallback