Двама души загинаха при катастрофа на пътя Пловдив-Поповица. Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама души са загинали в катастрофа на пътя Пловдив – Поповица, съобщиха за Агенция „Фокус” от ОД на МВР – Пловдив.

Инцидентът е станал около 5.30 часа тази сутрин при разклона за с. Чешнегирово.

Загинали са водачите на микробус „Пежо” и лек автомобил „Тойота”.

Ранена е била и жена, която е пътувала в микробуса. Тя е с опасност за живота, съобщиха от Университетската болница „Свети Георги”. Жената  е в Спешния център и е с много тежки контузии по цялото тяло. В момента раните й се обработват, а екип от специалисти преценява на място какви да бъдат следващите действия по спасяването на живота на ранената.

На мястото на катастрофата има полиция. Движението е затворено в отсечката и се отклонява по обходни пътища, докато приключи огледът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Иво

преди 11 години

абе как пък не ви писна ГЕРБ да ви е виновен за всичко???Те ли са виновни че хората нямат акъл за две стотинки и всеки зад волана се мисли за безсмъртен.Все ГЕРБ ви е в устата ай ша ви *** в тъпанарите.Вместо все някой да ви е виновен вземете се размърдайте и се замислете вие какво правите за да е по-добре тази страна.Дали спазвате ограничение на скороста?Дали спирате на пешеходни патеки?Дали си изхвърляте *** в кошчетата или ви е по готино да е около тях и фасовете през прозореца?

12

продълж.от очевидец

преди 11 години

какви щяха да са коментарите?А?Ама в случая всичко мина без инциденти.И сега какво? Шофьора на 4444/четирите четворки/сигурно се мисли за голям карач!Ама то веднаж стомна за вода,втори път стомна за вода,и третия път ще премине на щат към енергото.Не му го пожелавам,но логиката на живота е такава!А,проп,някой знае ли кой кара тази кола? Не съм сигурен но мисля,че започваше с РВДокато за 4444 /четирите четворки/ съм сигурен!А,дали пък ако във форумите им пишем номерата няма да има добър ефект

11

очевидец

преди 11 години

02.04.2012 /задушница/и ден на загиналите за свободата на България!Часът е около 11.00!Место-къмпинг"Чая"/между Пловдив и Садово.Черен джип с пловдивска регистрация и 4444 в номера точно преди десния завой, непосредствено преди моста на р. Чая при забрана за изпреварването изпревари мен,и още една кола,при нулева видимост за насрещно идващи коли.Непосредствено на самия къмпинг,забранено изпреварването,ама нашенеца даде *** газ,и изпревари още 3 коли...Е, ако бе станала катастрофа с жертви,

fallback