Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама души са откарани в болница след верижна катастрофа на международния път Е79 между Благоевград и Сандански, съобщиха от МВР.
 
Заради инцидента пътят е затворен в двете посоки, като колите се пренасочват по обходен маршрут през село Железница.

Катастрофата е следствие на неправилно изпреварване на мокрия път. Шофьорка предприела рисковия ход, след което колата й се завъртяла и ударила последователно в мантинелата и насрещно движещо се такси.

Тя е приета в болница със счупени крайници. Тежко пострадал е и нейният спътник, който е обезобразен от огънатите ламарини, и при него също има съмнения за счупен крак.

Шофьорът на таксито не е тежко пострадал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

баче кико

преди 11 години

Крайно време е жените да разберат , че не стават за шофери , заложено им е да имат по-малко акъл.Ми баце неква кифла дето си мисли че с колата на техните или на кияка дето му праи *** ще ми се праи все е едно Колин Макрий с цялото ми уважение към Колин Макрий !!!Твърде са смотани .Всеки е правил селски номера с колата спор няма, но поне на места където го позволяват. И поне *** офци давайте мигач !

24

баче кико

преди 11 години

Не знам защо, но постоянно забелязвам жени шофери да карат необяснимо бързо извънградско .Ако и има други свидетели на тая простотия да пишат, защото последния път една такава *** кифла, предприе неправилно изпреварване със 150 ! А да освен тва си мислят, че държат некой х.. а не волан ! За това не трябва на жена да се дава книжка...или пък явно много им влияят чалга клиповете с бегачки

23

Анонимен

преди 11 години

Определено вече ми писта всеки ден да има катастрофи. Немога да разбера как така подаряват тия книжки :X а пък и един здрав път нямаме в България се някаде има или дупка направена от износването на асвалта или пък УЖ изрязана за оправяне. А пък относво шофорите които си мислят че като са зели книжка и карат като побъркани за да се изфукат с новата си кола която е внета от мама и татиии :X не сте хванали Дядо Господ за...

fallback