Катастрофата край Благоевград по чудо не взе жертви. Снимка: Булфото

Двама младежи на около 20 години загинаха на място след като с мотоциклета си се удариха челно в дърво. Трагедията се е разиграла на третокласен път, на изхода на ямболското село Александрово.

Моторът MZ бил без регистрационни номера, най-вероятно е бил управляван от неправоспособен. МВР ще установява защо се е стигнало до този жесток инцидент.

Така за деня жертвите станаха три. Рано тази сутрин, отново след удар в дърво, загина 36-годишен шофьор, а 82-годишен пътник е бил приет в болница. Катастрофата е станала на пътя Русе-Варна край кв. „Мътница”.

Две тежки катастрофи станаха и на главен път Е79. При едната жена предприела изпреварване на мокър път, след което се е блъснала в мантинелата и насрещно движещо се такси. Тя е приета със счупени крайници в болницата, а тежко пострада и нейният спътник, който е с обезобразено лице и фрактури.

Край Кресна лек автомобил "Нисан" също се е блъснал в предпазна ограда, като за радост няма загинали. Пострадали са момче и момиче, които са откарани в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase