Момчето било от "Факултета" Impact press group
fallback

Полицията задържа 20-годишен мъж, който е извършил три грабежа над жени в София.

На 27 април младежът нападнал непълнолетно момиче в в Западен парк близо до ул. „Западна”, когато тя се прибирала към дома си.

Момчето се предсавило за полицай, запушил устата й и откраднал портмонето с пари и документи. След грабежа нападателят избягал към кв. „Факултета”, а потърпевшата веднага подала сигнал в полицията.

Нападната девойка успяла да даде много точно описание на нападателя си.

Той бил облечен с размъкнати дрехи в сигнални цветове и имал вид на рапър.

Полицаите получили информация, че същия ден в квартала е забелязан мъж, с прякор Тони, който отговарял на описанието.

Оказало се, че това е А.А. на 20 години и доскоро живеел във „Факултета”, но вече се подвизавал в ж.к. „Надежда”.

На 21-ви май грабителят бил задържан на адреса и доведен в районното управление. Разследващите установили, че задържаният е автор на още два грабежа над столичанки.

Момчето нападнало възрастна жена на 15 май пред дома й в квартал “Факултета“ и й отмъкнал дамската чанта, в която имало портмоне с 250 лева и документи.

На 18-ти май вечерта пък на последната спирка на автобус № 72 младежът ограбил 50-годишна столичанка. Тя също се разделила с дамската си чанта.

А.А. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Материалите по случая са докладвани на Софийска районна прокуратура. На младежа са повдигнати обвинения по чл. 198 от НК с взета мярка „подписка”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Съобщение

преди 11 години

На вниманието на редактора :Има обито при катастрофа момиче на 19 години на студенска бригада в САЩ. От Ямбол. Това се е случило преди 2 дни ,но не съм видял съобщение за това.Зная само името на майката.Казва се Яна.

38

Sgt.Hale

преди 11 години

За да объркаш *** с рапър трябва да си много зле ...

37

Веска

преди 11 години

пуснете го "момчето", че може да има деца. Кой ще се грижи за тях? Пък и Амнести тъкмо са излезли с критики към България за нарушаване правата на Рашкови.

fallback