Михайлов не се появи днес и на тренировка на стадиона на Левски. Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е бил сред участниците в катастрофата тази сутрин на АМ Тракия на входа на София. При тежкия инцидент, в който се сблъскаха леки коли и бус загина един човек, а петима бяха ранени и приети в болница. Един е с опасност за живота.

Михайлов е бил в джип, но футболистът не е шофирал, а се е возел отзад.

По-рано през деня от БФС обясниха, че колата, която е участвала в катастрофата, може да е на баща му Борислав Михайлов, но той и синът му не са били в нея. Вратарят пък си бил в София и си почивал след края на сезона в Холандия.

Още по-комично бе обяснението на полицията.

Още по темата
Началникът на група "Тежки ПТП" към КАТ кап. Иван Златанов каза, че пострадалият при верижната катастрофа приличал на Николай Михайлов на 80%, но бе категоричен, че той нито е шофирал, нито е бил пътник при тежката катастрофа.

По-късно и други представители на полицията обясниха, че нямат данни Михайлов да е бил в колата. Спътникът на футболиста също заяви, че е бил сам в джипа.

След катастрофата номерата на возилото били свалени.

Колата се е движела с над 150 км/ч, а Михайлов се прибирал от дискотека в Пловдив, където до 4 сутринта се веселил с песните на Преслава, пише пък Стандартнюз. Неговото гадже Алисия не е била с него, тъй като по същото време е била на участие във Варна.

Стражът на Твенте и националния ни отбор се е отървал без наранявания, съобщи неговият пиар.

Остава загадка защо е напуснал местопроизшествието и през деня от различни места се отричаше неговото присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase