На мястото на трагедията е открито предсмъртно писмо. Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Баща и 6-годишният му син са намерени мъртви в жилище във Велико Търново, съобщиха от полицията.

Предполага се, че 38-годишният мъж първо е убил детето, след което се е обесил. Телата са намерени снощи около 21.45 часа в квартира, обитавана от бащата. 

На леглото в спалнята е намерено безжизненото тялото и на 6-годишния му син. 

 Причината за смъртта на детето е задушаване, са показали резултатите от аутопсията на трупа на детето, съобщиха от ОД МВР Велико Търново.
 
Родителите на детето били в развод и бащата го взел за почивните дни. Вчера е трябвало да върне момчето и след като не отговарял по телефона и не отварял вратата, се наложило майката да сигнализира в полицията. Служителите на реда разбили вратата на жилището и се натъкнали на ужасяващата гледка.
 
Фактическата раздяла на съпрузите е от края на миналата година, а официално бракоразводното дело е приключило тази пролет.  Двамата дори работели в един и същ хранителен магазин. 
 
В стаята, където са намерени телата на детето и баща му, е открито предсмъртно писмо. Съдържанието му обаче засега не се огласява от разследващите. По неофициална информация в писмото бащата поискал с детето да бъдат погребани в общ гроб. 
 
Предполага се, че именно раздялата с майката на детето е причината за трагедията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

173

а боже би

преди 11 години

капитализЪма да му е в повече

172

гурбетчия

преди 11 години

Ненормалници ,кризата им била виновна и заради нея правили така !!! Човек когато изнемогва и му е бъктисал живота ,се беси ,но не убива други невинни ,а дума да не става за децата си ! Този просто е бил *** ,искал е да направи мръсно на бившата си жена ,да я лиши от най-милото ! Простаци ,винаги намират оправдание с кризата ,климатичните промени ,приливите и отливите на морето и пр.!

171

Бо

преди 11 години

Ужас! Мир на праха на невинната душичка! Поредния изперкал мъж. Вместо да бие два шамара и шута в *** на неговата *** тръгнал .... мили Боже! Жени, опичайте си акъла, когато имате деца и си налягайте парцалите, че понякога и ние мъжете изперкваме!

fallback