Снимка: архив, МВР
fallback

Пенсионерка даде 4000 лева за разваляне на магия на измамничка в Бургас, съобщиха от полицията в морския град.

73-годишната жена от кв. "Долно Езерово" била посетена от непозната жена, която заявила, че търси квартира.

При проведения разговор под предлог, че ще й бъде развалена магия, пенсионерката дала сумата от 4000 лв. на непозната, "за да им бае".

Кандидат-квартирантката увила парите в парцал и ги оставила под леглото, като заявила, че трябва да стоят 2 часа, след което си тръгнала.

След около 20 минути бургазлийката проверила под леглото и установила, че е измамена, след което алармирала в полицията. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 12 години

ако приемем, че простотията е вид магия, значи онази не е измамничка, а е свършила работа! имало е ефект, защото пенсионерката е излекувана и повече така няма да прави!

26

валентин

преди 12 години

е поне развалила ли се е магията?

25

Елка

преди 12 години

Суеверието няма нищо общо с вярата,ама то и затова се иска малко четене,ако не грамотност...Българите са един от най-суеверните и безбожни народи.Да си набожен не значи да ходиш на църква по празници и да спазваш обичаи,а да живееш религия ежедневно.Лицемерието на т.нар.свещеници отврати хората от религията;тези дето следват поповете прегръщат всяка идея,която ще изкупи греховете им,само не и безплатната жертва на Исус.Грамотният човек няма да се хване по "втория начин" да си изкупва греховете.

fallback