Снимка: МВР
fallback

Униформени иззеха над 2 тона метали, откраднати от бивше военно поделение в Сливница.

Операцията е проведена в нощните часове на 5 май, след като от около два месеца криминалистите работили по сигнал за извършвани системни кражби от бившата казарма.

Оттам постепенно изчезвали метални конструкции и съоръжения, които били изрязвани с оксижен, изнасяни от територията и пласирани в пункт за изкупуване на метали.

След планирани действия спецполицаите „атакували” обекта към 22.45 часа в събота. В двора му заварили паркирани „Мерцедес” и товарен бус, а минути по-късно в полицейския капан попаднали 41-годишния Р.Ц., служител на охранителната фирма, отговаряща за поделението и Т.Г., собственик на камиона.

В него вече били натоварени около тон железа - врати на две танкови клетки, както и две кислородни бутилки.

По случая е образувано досъдебно производство. На Т.Г. е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража” за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 11 години

Повечето охранители действат като престъпници и гледат какво да докопат, а когато стане напечено не може да се разчита на тях.

1

РРР

преди 11 години

И какво??? Задържали са само собственика на камиона, който може и да не е *** даже... А *** ги пуснахте така ли да ви разбираме???!!! Да ви сер*м у устенцата ушеви подкупни!!!

fallback