Двегодишно дете почина при падане на дърво край Шумен. Снимка: архив, Булфото
fallback

Дете на две години почина след падане на дърво върху пейка в местност край Шумен.

Около 19.00 часа снощи на спешен телефон 112 е получен сигнал, че в местността "Кьошкове", малко след заслона по екопътеката, е паднало дърво.

Цялата тежест на високия около 25 м бук се стоварила върху две пейки, на които са седели майка с двегодишното й детенце и двама мъже.

На място са били изпратени екипи на Спешна помощ, които откарали 21-годишен мъж и детето в шуменската болница. То е починало.

Младият мъж е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, беше съобщено първоначално. След направената му операция обаче състоянието му се подобрява и животът му вече е вън от опасност.

С охлузни рани и освободен за домашно лечение е друг 21-годишен мъж. По последна информация майката на починалото дете не е пострадала.

Информацията е актуална към 10.07 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Рачо

преди 11 години

Добре, де, а какво е правила майката на детето в гората с двама чужди мъже?Предполагам, че ако единият от тях беше бащата, щеше да пише, както пише за майката.

70

гурбетчия до 77

преди 11 години

Може да дойдеш, за да ти се изчишкам в устата ***!

69

лъвица

преди 11 години

За съжаление в ПП Шуменско плато не работи нито един лесовъд.....аналогично е положението и в другите ППаркове.... назначават се неграмотни еколози и връзкари....хора които не са учили нищо за гората....Какво образование има Директора на парка?

fallback