17 души са задържани в столицата след футболния мач „Левски” – ЦСКА. Снимка: архив, Булфото
fallback

17 души са задържани в полицейски управления в столицата след футболния мач „Левски” – ЦСКА.

Един човек е задържан за притежание на наркотици, друг е задържан без документи за самоличност, един е бил в силно алкохолно опиянение. Шестима са задържани за опит да внесат на стадиона забранени предмети, а останалите са задържани за нарушение на обществения ред.

След дербито футболни фенове са счупили стъклата на два автобуса от градския транспорт. Полицейските служители са реагирали бързо и нарушителите са задържани в Първо Районно полицейско управление в София.

От падналите стъкла е ранен гражданин, който е бил в един от автобусите. Оказана му е медицинска помощ. Изяснява се ситуацията.

Не е имало тежки инциденти благодарение на добрата организация, която беше създадена от органите на реда, уточниха от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Полицая

преди 11 години

Ааа,*** си имат права.Те може да ви пребиват и убиват,ама после ще им пазим правата,иначе ревете от полицейско насилие.Ми ревете си...ако сте живи,гражданчета!

29

Абориген

преди 11 години

Още ли има *** които гледат тази пародия на футбол ?

28

KOn

преди 11 години

Какво да очакваме от дрогирани и пияни псевдофенове,така наречените столичани,абе хора футболът е една игра която да ВИ радва,а не да сеете омраза,нека сега съдът им наложи глоба да купят по три автобуса и да видим следващия път дали ще чупят,вандали това е то безнаказонността в България!!!

fallback