Драгомир Драганов. Снимка: Булфото
fallback

Бившият депутат Драгомир Драганов ще остане без книжка след като днес катастрофира на Околовръстния път. Той не е бил виновен за инцидента, като друга кола го е ударила, съобщиха от СДВР.

След направената проверка, полицаите са установили, че проф. Драганов е карал с 1,56 промила алкохол в кръвта.

По случая се води следствие, като се очаква солидна глоба и отнемане на шофьорските му права за година и половина.

Той беше депутат от левицата във Великото народно събрание и 38-тото НС. Драганов бе и кандидат за кмет на София  през 2007 година, но не спечели симпатиите на столичани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Дедо Цар

преди 12 години

Преди години един *** от моята партия / май Алеко го думаха/ го хванаха да капа джипа си на зиг-заг след откриването на ловния сезон. Той изобщо не духа дрегера, а след това се нахвърли на ченгетата да ги бие. Накрая обясни, че е диабетик и му се размина. И на Драго ще му се размине. Вервайте ми!

103

Васил Василев

преди 12 години

До: izumen - Моля правете разлика между политици и депутати. Той е политик, а това че не е в Парламента просто не го прави политик. Ако членува в партия човека си е действащ политик.

102

izumen

преди 12 години

заглавието ме подведе, политик хванат да кара пил!!! Това драги колеги е невъзможно, бивш политик може.... това не се брои, искам да доживея да хванат действащ политик да кара пиян

fallback