Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Двумесечно бебе е намерено мъртво в къща в столичния квартал Бояна, съобщи БНР. Детето е открито от леля си, след това е закарано в болница "Пирогов". За момента няма яснота за причините за смъртта.

Мястото е било посетено от дежурна група на Шесто Районно управление в София.

Oще по темата
Случаят се разследва. Ще се изяснява дали върху детето е оказвано насилие.

При разследване на полицията е станало ясно, че майката на детето е жената, която късно снощи скочи под влака София - Радомир и почина на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

kaka_fire до bolka

преди 12 години

Напълно съм съгласна с твоето мнение и искрено съжалявам за мъката ти. Мисля, че в тази ситуация има някаква много голяма драма, която сигурно няма никога да се разплете...

29

bolka

преди 12 години

Голяма трагедия, без значение е вече каква е причината за смъртта на детето.Само родител, който е загубил детето си, знае какво означава тази загуба. Остатъкът от земния му живот е обречен на мъка и изпепеляваща болка.Нека ги оставим да почиват в мир...Точно днес се навършва една година от загубата на сина ми /починал от болест/, а жвотът ми без него вече загуби смисъла си и радостта...

28

Лудите

преди 12 години

"Лудите, те да са живи!" Тези дни една луда крещеше по улиците: "МНОГО ЛОШО НЕ Е НА ХУБАВО!"Всеки ден трагедии, а тази - двойна. Горката майчица! Предпочела е да се хвърли под влака отколкото да живее с мисълта, че рожбицата и вече я няма.

fallback