Снимка: Impact press group
fallback

Трима мъже са арестувани за предлагане на подкуп на пътни полицаи на магистрала “Тракия“ в посока Пловдив снощи около 20.20 часа.

Полицаите спрели товарен автомобил “Мерцедес“, в които се возели трима мъже.

В хода на проверката е установено, че в камиона са натоварени шест магарета, кон, две овце и агне, за които липсвали ветеринарномедицински разрешителни, необходими при транспортирането на живи животни.

Докато един от полицаите записвал данните на тримата мъже, шофьорът учтиво му предложил 20 лева “да се почерпят“.

Служителят на реда извикал дежурна оперативна група. Осъществена е връзка със служител на Агенцията за безопасност на храните и животните са транспортирани в сборен пункт в Елин Пелин.

В хода на разследването е установено, че и тримата спътници са криминално проявени.

Шофьорът е осъждан условно през 2006 г. за даване на подкуп на длъжностно лице, регистриран преди две години за унищожаване и повреждане на имущество.

Единият от спътниците му е с регистрация за нанасяне на средна телесна повреда. За другия е има данни за извършени шест грабежа през 2010 г. на територията на столицата.

Тримата са задържани с полицейска заповед за 24 часа в районното управление в Елин Пелин. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

смех

преди 12 години

да гепиш 6 магарета, кон, овце и агне, да те хванат куките и да искаш да минеш с 20 лв... еми освен крадци са и голееееми ***... айде у панделата

11

Родното МВР

преди 12 години

не приема подкупи! Браво! Направо звучи като виц!:)))

10

Анонимен

преди 12 години

rimliani ot ihtiman

fallback