Снимка: Архив Булфото
fallback

Четирима непълнолетни вилняха в детска градина в старозагорското село Дъбово, съобщават от полицията в Областния град.

Информация за инцидентът е подал директорът на ОДЗ "Детелина" в селото, който е съобщил, че за времето от 12 до 17 април през незатворен прозорец е проникнато в сградата на детската градина, като в стаята на домакина е унищожен шкаф, счупени са няколко чинии и е отрязан кабела на телефона.

В резултат на полицейските действия са установени извършителите на деянието – това са две момчета на 12 години, едно на 13 години и по-голям техен 15-годишен приятел.

Констатирано е, че младежите са счупили два прозореца на входната врата на физкултурния салон на училище "Св.Св. Кирил и Методий" в същото село.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 12 години

*** uni6tojiha cialoto selo ne samo gradinata.Policiata ni6to ne pravi nito kmeta na seloto go interesuva ot tova 4e *** vilneat,na volia.Samo trepane na taia sgan e re6enieto!!!

6

аз

преди 12 години

община Мъглиж,част от която е и село Дъбово е с около 12 000 души население...но над 6000 от тях са ***,***,печки,сажди,индианци или...РОМИ по официалния език от последните 20 години...наскоро един 16-годишен *** щеше да убие кмета на град Мъглиж...но никаква шумотевица не се вдигна,не отидоха 15 тв екипа на място...предлагам този АРКАН да създаде 1 национална гвардия,както беше направил сръбския АРКАН

5

АРКАН

преди 12 години

60% от обитателите на това село са ***!Това е синдрома на неграмотния *** - не знае какво е училище и затова гледа да го поломи!

fallback