Снимка: архив, Булфото
fallback

Разчленен труп на млад мъж в чувал е открит в столичния квартал Княжево, съобщи bTV. Останките, скрити в чувала, били захвърлени в обществена тоалетна близо до последната спирка на трамвай №5.

Зловещата находка била открита днес случайно от гражданин. Той минавал край последната спирка на автобус 59 и на входа на изоставена сграда забелязал почерняла човешка ръка. След това забелязал останки от труп в чувал.

По-късно криминалистите намерили и втори чувал, в който е открита главата.

Все още не е известна самоличността на мъртвия мъж. По предварителни неофициални данни е на видима възраст около 20 години.

Жители от района разказаха пред bTV, че преди седмица са видели бял автомобил, от който мъж извадил бидон и го оставил в постройката. Свидетелите на тази сцена са разпитани от полицията. Предполага се, че престъплението е извършено преди няколко дни.

Районът е отцепен от полиция, огледът на криминалистите продължава.

Актуализирано към 19,20 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

187

възмутен

преди 12 години

Абе стига с тези комунисти бе! Вие направо се чалнахте всички! На всяка тема все комунистите виновни! Погледнете действителността! Навсякъде цари погрешно разбрана демокрация. Свободия до шия! Разпасани младежи, нехаещи полицаи, всеки прехвърля вината на другия. А толкова е простичко - всички като общество трябва да работим за морала и етикета на поведение! Ние, като родители и общество, трябва да поемем своята отговорност за ставащото! Стига вече с тези глупости комунисти, червени, пембени ....

186

Анонимен

преди 12 години

tiq deto bqha deca po coca ni obrazovaha i okradoha i na6te babi .nie decata na demokraciqta bqhme togava deca i dne6noto vaspitanie i obrazovanie go daljim na tqh.

185

Анонимен

преди 12 години

Децата на кумонизма, тоест родените през 60-те и 70-те години са и по-дисциплинирани и по-образовани от децата на демокрацията....И на мен и бригадите и пионесрките лагери са ми се вижадли глупави тогава, но е факт,че сме се научили на повече дисциплина от "имащите права" съвремени деца...За образование и грамотност не ми се говори! Растях през 80-те години на миналия век в София и не помня някое дете да е казало,че негов познат е изчезнал,че колата им е открадната или апартамента разбит!

fallback