fallback

47-годишна жена от Кнежа е била задържана вчера с 320 лева, получени като подкуп, съобщиха от Областната дирекция МВР в Плевен.

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" и разследващ полицай вчера предприели процесуално- следствени действия по образувано досъдебно производство и задържали жената с 320 лева. При последвало претърсване в офис в Кнежа били открити още 16 банкноти с номинал от 20 лева.

Парите били поискани от собственик на животновъдна ферма в общината, за да не му бъде взета проба сурово мляко за удължаване на категоризацията на млекодобивното стопанство. Поискана облага от длъжностното лице, за да не извърши действие по служба, била в размер на 440 лева, но вчера тя взела само 320 лева.

Банкноти са иззети. 47-годишната жена е привлечена в качество на обвиняема за престъпление по чл. 302, т. 2 във връзка с чл. 301, ал. 1 от НК. Наложена и е 24- часова мярка "задържане под стража". Внесено е искане за постоянното й задържане. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 11 години

hora ot vsi4ki fermi kito ste davali pari na taq hubavica si iskaite parite

56

Анонимен

преди 11 години

nqma parre za cigare xa xa xa

55

карчо

преди 12 години

тя да каже колко години си прибирала огромни суми от нас фермерите е хаиде нали свадба стяга простено е

fallback