При ареста Ангел Николов бил без документи за самоличност. Снимка: архив, МВР
fallback

Полицията в София задържа таксиметров шофьор, обявен за общодържавно издирване. Мъжът е заподозрян, че е пребил и изнасилил 21-годишна жена.

40-годишният шофьор на такси Ангел Николов е обявен за общодържавно издирване в началото на март.

Въпреки това мъжът продължавал да управлява таксиметров автомобил в една от големите компании в София.

Арестът му е станал факт, след като 21-годишно момиче подало сигнал за това, че е пребито, ограбено и изнасилено от водача. Това се е случило в столичния квартал "Княжево". След като пребил и изнасилил младата жена, таксиметровият водач откраднал и телефона й.

При ареста мъжът е бил без документи за самоличност, предаде БНР.

Ангел Николов има три присъди за притежание на наркотици и хулиганство. Има и десетки регистрации в МВР за притежание на дрога, съпротива на полиция и грабежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

CIA

преди 12 години

Goliama konkyrencia ima pri taxitata tova e postanovka na drygite goliami igra4i v tozi bransh da izkarat losho ime na ОКей Супертранс poslednia mesec tiaxnoto ime e zameseno v mnogo skandali i durgavata gi razcepva ot proverki........... gorkia bakshih........

79

Княжево

преди 12 години

хотела в Княжево е бардак ценоразпис: дневен "релакс" до 3 часа 30 лева / единична стайа 40 лева

78

SawaiM

преди 12 години

Taзи версия с "изнасилването" може да мине само за пред майка и в Монтана. Повече от ясно е , че момичето е проституирало и явно този се е опитал да мине гратис което я е разгневило... Кое нормално провинциално момиче отсяда в хотелите около Околовръстното докато си търси работа в София ???

fallback