Снимка: Архив Булфото
fallback

Двама младежи загинаха, а един е с опасност за живота, след тежка катастрофа на път I-6 край село Горно Александрово, община Сливен, съобщават от полицията в Сливен.

Тежкият инцидент е станал около 22,45 часа в събота на около 2 км. след село Горно Александрово.

Тогава движейки се в посока пътен възел ”Петолъчка” водач на лек автомобил „Пежо 206” със сливенска регистрация, поради несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се преобръща в дясно от пътното платно.

Произшествието е възникнало на прав и сух участък от пътя, който не се характеризира с концентрация на пътно-транспортни произшествия, констатират от полицията.

В автомобила са пътували четирима души: С.К.(18 г.) от с. Драгоданово, община Сливен, който е настанен в МБАЛ-Сливен с опасност за живота; А.П. (20 г.) от село Блатец, община Сливен, настанен в МБАЛ-Сливен без опасност за живота, Д.Д. (21 г.) от с. Блатец, който е починал по време на транспортирането му към болницата, на място е починал четвъртият спътник - 15 годишно момче от с. Драгоданово.

Към момента не е изяснено, кой точно е управлявал автомобила. По случая е образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

stoian

преди 12 години

има само един виновен и това е шофйорът ,но келешлика няма край като се съберът 3,4 *** и като усилят музиката до дупка и имат по 50 лв в джобовете нищо друго не им трябва освен купон газ до дупка и накрая в гроба

23

Ани

преди 12 години

Журналисти, ограмотете се малко! "Пътен възел" се нарича кръстовище, което е най-малко на две нива. Иначе по темата, жалко за децата, високата скорост не води до нищо добро.

22

Анонимен

преди 12 години

Добре че, не са се шибнали в някоя друга кола. Това е най-лошото - ти да караш нормално и някой да ти вземе живота.

fallback