Момчетата са арестувани при опит да разбият апартамент. Снимка: Архив Булфото
fallback

Две непълнолетни момчета на 16 и 17 години и техен 18-годишен приятел са арестувани за кражба на сребърни бижута в Джебел, съобщават от Областната дирекция на полицията в Кърджали.

Тримата счупили стъклопакет на входна врата на търговски обект в града и откраднали около 300 грама сребърни накити, установиха криминалисти от полицейското управление.

При организираните издирвателни действия групата е била задържана при опит да разбие апартамент, собственост на 46-годишен жител на Джебел.

При претърсване на жилището на 18-годишното момче са открити част от сребърните бижута и около 3 грама марихуана.

Накитите и наркотика са иззети и са на съхранение в полицейското управление.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Ученичка на 17г.

преди 12 години

да имат по-добър начин на живот и да се освободим от тази омраза. За случилото се в миналото мислите ли че ние сме виновни. Все пак аз не мога да Ви променя мислите. В Германия как е и защо е незнам и не ме интересува, защото положението на нашата страна все повече се влошава. Няма бъдеще за младите, всички заминават за чужбина без да правим изключения турци или българи. Аз нямам проблем със българите и се опитвам да си живея живота без омраза към другите..Просто обичам хората и това е...

23

Анонимен

преди 12 години

Г-н Генерал Луков, аз също мисля за интересите на България, където си прекарвам детството. Мен също ме е яд, въпреки че съм от турски произход към нас също се правят несправедливости.Който няма пари и връзка малко трудно се живее в България.Ако говорим за Дпс пък не съм от тази партия и никога няма да бъда..аз много по-добре знам за живота им. Но ние вместо да се мразим трябва да сме единни тези, които мислят наистина за бъдещето на България и да си поставим обща цел, че следващите поколения....

22

.....

преди 12 години

"Боже колко мъка има по този свят Боже" бих го преобразувала на "БОже олко простаци има по този свят Боже"!!! Бива бива простотия ама това вашето го няма никъде.Една кражба без подробности за извършителите-да неприятно разбира се ама чак да го превърнете в безсмислен спор на етническа основа и да споменавате робството и всичко там е прекалено!!! Щеше да е добре да бяхте "Израстнали" поне малко през годините след Освобождението!!!! Никоя религия не насажда омраза-защо се натоварвате с глупости!

fallback