29-годишната Милена отмъкнала 250 лева. Снимка: архив, Dnes.bg
fallback

Задържаха 29-годишна жена, нападнала с нож и ограбила възрастен мъж от с. Храбърско заради дълг от 20 лева. Тя е регистрирана многократно в полицията за кражби и палеж, съобщиха от МВР.

Сигналът в полицията бил подаден вчера сутринта около 10.30 часа. Кметът на селото съобщил, че вечерта възрастен мъж е станал жертва на побой и грабеж в дома си.

Той поканил на гости в дома си своя позната на име Милена. Около 20.30 часа двамата се спречкали, младата жена го ударила в областта на гръдния кош и главата, опряла кухненски нож в гърдите му и измъкнала от джоба на панталоните му 250 лева. Възрастният мъж получил парите като социални помощи.

Полицията задържала Милена на домашния й адрес. При последвалото претърсване в дома й бил намерен и иззет ножът, а при извършения личен обиск - и половината от отнетата сума.

Нападателката не отрекла факта, че е заплашила и нанесла побой на своя съселянин, аргументирайки се с мотива, че мъжът й дължал 20 лева.

Милена е задържана с полицейска мярка за 24 часа. Срещу нея е образувано бързо полицейско производство и предстои искане за налагането на 72-часова мярка задържане под стража.

Работата по пълното документиране на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 12 години

До 20 - има логика, но и тя защо прави ножки на вересия?А иначе - дядката да си е платил на време. Явно е имал пари. Не много, но все 20лв. може да отдели.

15

Анонимен

преди 12 години

Тая е правила ножки на дядото ама той се опитал да излене тарикат и да не си плати. За това хора като ви се *** си плащайте или се оправяйте както можете.

14

Анонимен

преди 12 години

Парите ги получил като помощ от социалните да се храни,че бил гладен,ама се оказа,че този пергишин бил гладен за секс!!!

fallback