Полицаите били подготвени за акцията предварително. Снимка: архив Булфото
fallback
Като по холивудски сценарий ченгета от Пазарджик предотвратиха въоръжен грабеж на младо семейство. Мъжът, жената и детето дошли в Пазарджик от Северна България, за да си купят кола. Те намерили возилото в интернет. Обявата се оказала фалшива. Мястото на срещата било в покрайнините на града, а часът около 19 часа. 
 
Когато семейството отишло да купи колата, там ги чакали четирима въоръжени до зъби мъже. Те поискали парите, като заплашили, че в противен случай ще убият детето. 

В този момент „от храстите” изскочили полицаите. 

„Престъпната група е следена от полицията заради информация, че готвят обир на местна поща”, съобщи пред Dnes.bg говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Униформените са имали информация, че в колата има малко дете, затова са действали преди да се сключи сделката. При обиска са намерени два газови пистолета, ръкавици, белезници, мобилни телефони и маски. 
 
В ареста за срок от 72 часа са задържани четирима души – 20-годишен младеж от село Семчиново, двама братя на 21 и 22 години от Ракитово и 18-годишно момче от Пазарджик.

Трима от арестуваните са криминално проявени. Прокуратурата ще настоява за налагане на постоянна мярка „задържане под стража”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 12 години

cialata darjava e edin goliam ekshan samo ne se znae koi e bandita i koi policaia .

30

Б-с

преди 12 години

Бой до припадък и затвор

29

хаха

преди 12 години

кой нормален човек ще отиде на среща за кола на нереално ниска цена в 19 часа /нотариусите не работят тогава вече/ и то в покрайнините на града...а и "въоръжени до зъби" с два газови пистолета....хаха...значи аз ходя въоръжен до корените на зъбите....прекръстете "новината" на "селски бекове, тип - тарикати подмамиха наивници"

fallback