Вилнелият с резачката мъж е прострелян в бедрото. Снимка: архив Булфото
fallback

Бракониер е нападнал полицаи с моторна резачка в землището на врачанско село, съобщиха от МВР.

В 20.00 часа снощи в РПУ Оряхово е получено съобщение за незаконна сеч в землището на село Селановци, в местността "Блатото".

Незабавно е изпратен полицейски екип, който установил три лица, които извършвали нерегламентираната сеч.

40-годишният Х.П. от Оряхово отказал да изпълни разпореждането да спре моторната резачка и нападнал с нея полицейските служители.

С цел да предпази себе си, а и да спре нападателя, един от униформените произвел изстрел със служебното си оръжие и ранил мъжа в бедрото.

Х.П. незабавно бил откаран в болницата в Оряхово, където му е оказана медицинска помощ.

На място са задържани другите двама: Х.М. на 30 години от Оряхово, криминално проявен, осъждан и В.П. на 23 години. По случая е образувано дознание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 12 години

бхк,като храни деца,що не му дадеш заплатата си,а когато айшето е в мензис да му пратиш сестра си,че освен да ги храни,требе и да ги прави нон стоп.....а ако им съвпаднат мензисите ти се нагъзи ......да не му се нарушат правата де...

49

Справедлив

преди 12 години

Народът се събужда ! Много застреляни *** трябваше да има досега. Ако същото тръгне и с преялите ни олигарси цена няма да имаме !!!

48

Атакист

преди 12 години

Защо тези престъпници не са в затвора ?Отговора е ***:ГЕРБ купува техните гласове ,*** престъпност се разраства ,а ГЕРБ нищо не прави !Защо ?Защото тези *** ,са гласоподаватели !Всички престъпници в затвора !

fallback