За убийството е арестуван 20-годишен мъж. Снимка: Архив Булфото
fallback

20-годишен мъж бе задържан като заподозрян за убийството на възрастен мъж в село край Димитровград, съобщават от полицията в Хасково.

След проведено издирване е установен убиецът на 66-годишен мъж от Димитровград.

Трупът бе открит на 27 февруари в района на помпена станция до с. Крум, общ. Димитровград с порезна рана в областта на шията.

Oще по темата

Извършител на деянието е С.К., на 20 години от Димитровград. Същият е задържан за 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

до #6

преди 12 години

алоо,.***,.и днес има закопчани българи за кокаин във франция,а българката *** гатева е замесена в кражба за 279млн.долара в щатите,няма нито една престъпление в светя ,което да не е замилслени или изпълнено от етнически българи,как да се спасят хората от терора на афганистанските ***???

5

do#4#3

преди 12 години

Тука приятели мои е друга картинката,убиецът и убитият са етнически българи(доколкото това животно съществува)просто по-младият заб;уден овен си е мислил ,че по-старият е ***!ГОВНОЯДИ МРЪСНИ!

4

ИКПЕХ221

преди 12 години

АЛО-О-О, БОКО И ЦОКО, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ..., а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!

fallback