Снимка: Bulphoto
fallback

Софийска градска прокуратура е поискала задържане под стража за 72 часа за 19-годишния младеж от Добрич Илко Радев, задържан във връзка с инцидента в Студентски град. Това са съобщили от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Oще по темата
Останалите младежи, участвали в скандала, са разпитани и освободени, очакват се резултатите от експертизата, назначена във връзка с убийството на 19-годишния Марио Данчев. Продължава работата по досъдебното производство.

Марио Данчев от Перник бе убит при масов бой в общежитие в Студентски град. Инцидентът стана малко преди 3 часа през нощта в стая на блок №23, където убитият младеж живеел с брат си близнак Мартин и Илко Радев.

Никой от участниците в инцидента не пое вината за убийството. Двама от тях бяха дали положителна проба за алкохол.

По-късно днес стана известно, че скандалите в стаята са били чести и на битова основа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

Anonimen

преди 12 години

Прочетох бая от коментарите в сайта и осъзнах, че около 90 процента защитават убиец. Вие нормални ли сте? Дайте като с някой имаме разправия да му теглим ножа. Вината е двустранна, но ако наистина толкова са го тормозели да се е преместил, не е сложна процедурата. Лека му пръст на момчето...

134

milata

преди 12 години

studenski grad.tova e grad na piynici ,narkomani i prostitutki...................

133

rumen221

преди 12 години

Специално за недоразбралия 187-ми,Не знам за кой Цветанов става дума... Но определено е ***...! Кретена Цветанов казва:"... - В нощта на инцидента двамата близнаци отишли в дискотека "Black house", където са се почерпили (множествено число- и двамата) с алкохол." ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ, ТОЙ ОСТАВА В КРЪВТА"... - Илко, който е съквартирант на убитото момче и на брат му близнак Мартин, е бил с 0% съдържание на алкохол в организма... ВЪРХА НА ИДИОТЩИНАТА:"... - Мартин се прибрал и е започнал да блъска по вратата. През това време съквартирантът Илко е спял, но се е събудил и е заключил вратата- ХАЙДЕ ОБЯСНИ НИ БЕ ***, КАК ЧОВЕК СЕ ПРИБИРА ДА СПИ, И ВМЕСТО ДА СИ ЛЕГНЕ, ЗАПОЧВА ДА ТРОПА ПО ВРАТАТА НА СОБСТВЕНАТА СИ СТАЯ, ЗА КОЯТО ИМА И КЛЮЧ. И ТО ТАКА, ЧЕ ЗАСПАЛАТА ИСТИНСКА ЖЕРТВА НА НАПАДЕНИЕТО - ИЛКО, ДА СТАНЕ И ДА ЗАКЛЮЧИ ВРАТАТА- ЯВНО ПРИБИРАЩИЯТ СЕ Е БИЛ МЪРТВО ПИЯН И ТОЗИ ИЛКО Е РАБОТЕН И ПО ДРУГ НАЧИН ИЛИ УБИЕЦА ПРОСТО Е ДРУГ!!!- ТОЯ СЪВСЕМ СЕ ЧАЛНА И Е ЗА СМЯНА ОСВЕН , АКО ЖУРНАЛИСТЧЕТО НЕ Е ОБЪРКАЛО ВСИЧКО

fallback