Състоянието на Багата остава критично. Снимка: архив, Булфото
fallback

23-годишният софиянец Даниел С.-Дъмпела е задържан за 24 часа във връзка с мелето в столично заведение, при което около сърцето беше намушкан MMA боецът Благой Иванов-Багата, съобщиха от МВР.

Софийска градска прокуратура ще се произнесе дали задържаният люлински бос ще остане в ареста за 72 часа. Смята се, че неговата група е участвала в боя, при който самбистът беше ранен.

Разследващият екип работи за установяване на съпричастността на Дъмпела към извършеното деяние.

Разпитани са още трима души, присъствали в заведението по време на свадата между двете компании. Инцидентът стана в столичния бар "Айс", по-известен като бившия бар "Домби".

Oще по темата

Предстои провеждането на необходимите процесуално-следствени действия и след приключването им материалите ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор.

Продължава работата за установяване на други очевидци на инцидента, както и на други участници в сбиването.

Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.

В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви.

По-рано през деня от "Пирогов" съобщиха, че състоянието на Благой Иванов остава критично.

По думите на медиците е преодоляно шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения вследствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

Касапа

преди 12 години

Люлинските бързо забравихте за Славчо и Любо-*** пак почнахте да слизате кум централните клубове и да се праите на гангстери

158

ММА- тъпаи и боклуци

преди 12 години

ДАНО УМРЪТ ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ И *** ОТ ММА И ТОВА ГРОЗНО КРИВОГЛЕДО ШИМПАНЗЕ НА СНИМКАТА _ 18-годишният Стойко Стойчев от Пазарджик твърди, че е бил пребит от петима мъже, които се занимават с бойно изкуство ММА.Инцидентът е станал пред местна дискотека на 25 февруари през нощта, след като младежът се опитал да защити своя приятелка от "закачките на борци". Младежът разказва пред Дарик, че е бил нападнат от петимата, като единият от тях стоял пред вратата на заведението, за да не може охра

157

смърт за ММА-ците

преди 12 години

18-годишният Стойко Стойчев от Пазарджик твърди, че е бил пребит от петима мъже, които се занимават с бойно изкуство ММА.Инцидентът е станал пред местна дискотека на 25 февруари през нощта, след като младежът се опитал да защити своя приятелка от "закачките на борци". Младежът разказва пред Дарик, че е бил нападнат от петимата, като единият от тях стоял пред вратата на заведението, за да не може охраната да се намеси. След като 5 минути бил удрян в главата, Стойчев успял да се качи в колата на

fallback