Жената отмъкнала 100 лева и два мобилни телефона. Снимка: Dnes.bg
fallback

Жена упои 68-годишен мъж в Бургас и го ограби, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

В апартамента на бургазлията в комплекс "Изгрев" дошла непозната жена да търси квартира по подадена от него обява.

След като първо си говорили за наемането на квартирата, жената вероятно успяла да упои бургазлията.

Дала му да пие чай и възползвайки се от неговото безпомощно състояние, задигнала сумата от около 100 лева и два мобилни телефона.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Скалата

преди 12 години

ейййй ,мързелив народ ,да му се невиди , навремето 100 лв се заработваха ,и то с повече от един клиент ,ама то младите сега все бързат тц тц да му е врътнала един музиикален инструмент поне ,да не се чууства толкова прекаран горкия човек

38

Анонимен

преди 12 години

Господа изглежда браншът е тесен за двама опитни брокери като вас. Започнахте да се изяждате един друг, бива ли такъв канибализъм в рамките на бранша? Общо взето от двама опитни печатари на пари с дипломи от висшия капиталистически пилотаж не може да се очаква друго. Явно няма достатъчно овце за кръвоизпиване, че два кърлежа си лочат взаимно от кръвта. Е това е по-добрият вариант за бедните овчици от село;)

37

Петров

преди 12 години

Савов липсата на чувство за хумор , се дължи на липса на въображение , което пък само по себе си води до прекалена заядливост и чувствителност.Последните две са основната причина за комплекси на тема възможности и достойнство !А за останалото ,не съм брокер , но за сметка на това за мен работят над 100 брокера :) успех малък !

fallback