Снимка: Агенция "Митници"
fallback

Митничарит на ГКПП Капитан Андреево задържаха огромно количество облекла - ментета, съобщиха от Агенция "Митници".

Дежурни митнически инспектори отклоняват за щателна митническа проверка товарен автомобил, пътуващ от Турция през България за Полша.

В хода на проверката митничарите се установява, че в в 720-те колета, които превозва товарният автомобил, има стоки, които са видимо неистински.

В товарния отсек на камиона митничарите откриват 4 557 различни текстилни продукти - мъжки ризи, детски ризи, тениски, колани и др., носещи знаците на световните марки “ADIDAS”, ”NIKE”, ”PUMA”, “GIORGIO ARMANI”, ”G-STAR”, ”JACK WOLFSKIN” и др.

За случая са уведомени маркопритежателите. В същия камион са открити и недекларирани 8 165 ключодържателя, с емблеми на автомобили и 20 броя чанти-портмоне, за които е съставен акт за установено митническо нарушение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

shady

преди 12 години

Ако наистина са ментета трябва да бъдат унищожени. Нямам нищо против самите дрехи - все пак не всеки може да си купува скъпи марки, но не може всеки който реши да прави дрехи да слага лога на световни марки без да е официално упълномощен за това. Да си измисли някаква марка и лого, да ги сложи на дрехите и да ги пусне на ниски цени и готово.Така че всички доказани имитации на световни марки (дрехи, обувки, парфюми, козметика) трябва да бъдат унищожавани.

6

Някой

преди 12 години

Да наистина би било чудесно,НО!!!По мой прости сметки излиза това: 4 500 бройки средно по 30евро =135 000 =270 000 лева !!! Дали ????

5

Христо Д.

преди 12 години

Наистина ,ако е възможно и раздадете дрехите на хора ,които са крайно нуждаещи това ще е найпрекрасното нещо ,което може да направите.

fallback