Снимка: МВР

Столични полицаи задържаха още четирима, издирвани в хода на операция "Чук", съобщиха от МВР. 

С постановление на прокуратурата за 72 часа са задържани В.Г.- Фъркуша /37 г./, Д.А. –Дани Геренския /28г./, Г.Г. –Гочо Бургаския, /29г./, Л.С.-Любчо Каратиста /22г./.

При проведената вчера операция бяха задържани членовете на организирана престъпна група за разпространяване на наркотици.  Сред закопчанните вчера е и Стефан Бонев-Сако, който е криминално проявен за измама, кражба и притежание на дрога.  

Фъркуша е известен на полицията за грабежи и кражби, осъждан е за кражби.  Дани Геренския е криминално проявен за хулиганство, Гочо Бургаския е известен на органите на реда за закана за убийство и нанасяне на средна телесна повреда, а Любчо Каратиста – за нанасяне на средна телесна повреда. 

Вчера в хода на операция „Чук”, проведена от криминалисти от СДВР, бяха задържани членове на организирана престъпна група, разпространявала кокаин и марихуана. Четиримата бяха обявени за издирване.
 
По време на акцията от жилищата им бяха иззети електронни везни, пластики от сим карти, кафемелачка с полепнал бял прах, раница с пликове с остатъци от бяло прахообразно вещество, бучка кокаин и заготовки, използващи се за разфасоване и пакетиране на дрогата.
 
С издирването и задържането на четиримата, с мярка „задържане” за 72 часа са вече 11 души от групата.
Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase