Снимка: МВР
fallback

Седем души са задържани в Перник, съобщиха от МВР. Групата се занимала с кражба на коли, разкомплектоване и продажбата им на части. Операцията е проведена вчера на територията на пернишкия квартал „Църква”.

В хода на акцията са извършени претърсвания на няколко адреса. От имотите криминалистите иззели множество части от разкомплектовани автомобили „Ауди”, „Фолксваген” и „БМВ”, саморъчно направена компютърна конфигурация за запалване на автомобили.

Намерени са също незаконно притежавани 100 патрона за пистолет „Макаров”, 4 - за автомат „Калашников” и други вещи и части от коли.

Задържаните – Т.Д./36г./, Г.К./31г./, М.Р./26г./, М.М./31г./, М.В./29г./, Н.А./28г./ и М.Г./34г./, всички от Перник, са криминално проявени с регистрации за кражби, измами, причиняване на лека телесна повреда, а някои от тях - и осъждани.

Те са задържани за 24 часа. По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

потърпевш

преди 12 години

Умолявам полицията в тази държава спешно да се задейства и да проведе акция срущу автоджамбазите във всички градове!Не минава ден без кражби на коли в цялата страна.Невъзможно ли е да се спрат бандитите?

20

Баш Майстора

преди 12 години

Спокойно Господа,сега трябва само съдът да си свърши добре работата."Другарят Марин" вече го НЯМА!!!

19

boika

преди 12 години

sega li se setihte dagi zalovite skapana dir6ava

fallback