Снимка: МВР
fallback

Окръжният съд във Враца остави в ареста обвинения за убийството на съпругага си Пламен Джорлев.

Служителката от НАП Дореми Джорлева бе обявена за издирване от мъжа си на 5 януари. По време на разследването стана ясно, че е била убита от съпруга си.

Тялото на жертвата бе открито край пътя за Вършец на 13 януари.

Пред съда Пламен Джорлев разказа, че убил съпругата си след семеен скандал. По време на свадата Дореми му казала, че е осиновен. Джорлев не знаел и в този момент загубил контрол.

По думите му скандалът станал, защото жена му искала да го напусне.

Пред съда Пламен Джорлев се разплака и заяви, че никога няма да си прости стореното.

Обвиняемият и адвокатът му се съгласиха с наложената мярка за неотклонение “задържане под стража“ и едва ли ще обжалват на по-горна инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

az

преди 12 години

Нямах намерение да се включвам, но като прочетох коментарите, стигнах до извода, че се пишат от абсолютни неграмотници, ненормалници и такива дето са свикнали да оплюват всички. Никой не мисли как се чувства в момента сина им, ако чете тези глупости. Поне за момчете мислете, нещастници такива. Никой не е присъствал и не знае за какво става въпрос. Като сте толкова можещи и знаещи, защо поне не сте научили българската граматика?

32

hmmmmm

преди 12 години

taia kav cheshit *** e bila da se kazva DOREMI?

31

analitik

преди 12 години

Защо му е казала че е осиновен, за да го нарани.Сигурно ми е казала още че е ***,некадърник и че е имала къде по-свестни кандидати пък тя сгрешила и взела него.Тотално го е унижила за да избухне човека.Ако беше малко умна щеше да го котка, да го подготви и да се разделят като всички други.Но не тази е искала да го смачка духовно, да се почувства победителка.И е успяла!

fallback