Снимка: Facebook
fallback

Премиерът Бойко Борисов обяви, че са се потвърдили опасенията на полицията, че близки на Мирослава стоят в основата на убийството й.

"Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", заяви Борисов.

По думите му момичето е удушена още същата вечер, след като е изчезнало на 7 ноември 2011 година.

"Но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР", допълни премиерът.

Според основната версия зад убийството на Мирослава стои семейно наследство от Италия за 6 милиона лева.

По информация на ТВ 7 става въпрос за имоти и пари, които изненадващо получил съпругът на сестра й.

Oще по темата

Според една от версиите момичето щяло да бъде върнато у дома само ако семейството на сестра й плати 500 хиляди лева откуп.

Същевременно единият от двамата задържани за убийството на Мирослава от Перник се самоуби.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката. Мъжът живеел на първия етаж на кооперация на ул. "Тунджа" 13.

Съседите му го описват като приветлив мъж. Дори днес, слизайки от полицейския автомобил, за повторен оглед на жилището му, той им се усмихнал и нищо не предвещавало фаталната развръзка.

Комшиите чули на стълбищната площадка пред жилището силен шум - това бил изстрелът, с който Чочо сложил край на живота си.

Според източници от полицията Петров бил ловец и се е самоубил със законно притежавано оръжие.

Стойчо Петров-Чочо бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Той бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

217

NENI

преди 12 години

A ZASTO NISTO NE SE PISE ZA TRUPA NA UBITIA KADE E . DALI NE E NA PO SIGURNO MESTO VREMENNO . I ZASTO BLIZKITE MU NE SE PRITESNIAVAT , DALI STE BADE POGREBAN V ZATVOREN KOV4EG A........ AKO MOJE NEKOI DA OTGOVORI MOLIA ,4AKAM OTGOVOR I ZASTO VLASTTA MAL4I ZA TOVA A ........ ........... ..... .. .

216

Анонимен

преди 12 години

"Но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР", допълни премиерът.......Странно, колко утешително...вече ги задържахме, нищо че дъщеря ви е убита....късно братя, късно!Защо още пърите дни не са подложени всички близки и познати на разпит и на детектор на лъжата....може би нямаше да се чака тогава 2 месеца, за да разберат кои са откачените убиици1

215

ануннакин

преди 12 години

Толкова жестоки убиства стават, питам се къде ли е бог ? Имали такова нещо или както казва Фридрих Ницше: Боговете са мъртви и човекът е оставен сам на себе си.Такива жалки извреци как може да се раждат ? Как може човек, човек да убива, пък камо ли дете ? Трябва вече като в САЩ да ходим с оръжия в ръце, а за децата какво остава?ПП:НЕ ПОЗНАВАМ ДЕТЕНЦЕТО, НО НА МЕНЕ МИ Е МЪЧНО ЗА ДЕТЕНЦЕТО. ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ. УБИЦИТЕ ДА ГОРЯТ В АДА АКО ГО ИМА ИЛИ КАРМАТА ДА ИМ СЕ ВРЪЩА.

fallback