Снимка: Архив Булфото
fallback

Младежи пребиха учител в двора на великотърновското СОУ "Георги Сава Раковски", съобщават от Областната дирекция на полицията.

Нападението е станало около 16 часа в сряда, когато 49-годишният преподавател по физкултура почиствал снега в двора на училището на улица "Георги Измирлиев".

Учителят забелязал, че част от оградата на училището е разрушена и попитал играещите футбол в двора младежи дали знаят кой го е направил.

Тогава две от момчетата се нахвърлили срещу 49-годишния мъж, съборили го на земята и започнали да го ритат.

След намесата на останалите играещи младежи свадата е прекратена. Пострадалият учител е откаран в болницата във Велико Търново, където е установено скъсване на кръстна връзка на коляното.

Изяснено е, че единият от нападателите е възпитаник на спортното училище, а другият е от друго училище във Велико
Търново.

Все още няма задържани по случая по който е образувано досъдебно производство за хулиганска проява с нанасяне на средна телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

до 120

преди 12 години

"Младежите рядко нападат ако не " Алооо тук за някакъв вид диво животно ли говорим ?? Нали се сещате от къде идва разликата между животните и хората - ХОрата могат да се контролират дори да бъдат провокирани и имат разум да осъзнаят последстията. Но може би сте прав- въпросните младежи са по-близо до животните!!

124

до 124

преди 12 години

Конвенцията на ООН -незнам. Но виж има едно нещо, което се казва Наказателен кодекс, ако имат 18 - бърза процедура за средна телесна повреда и затвор. Ако нямат 18 - Бойчиновци. Има едно нещо като етика и морал, което не ги пише в нито един правилник. Никъде в Семейния кодекс не пише,че родителя е висшестоящ по отношение на детето, но.. Никой закон не ни задължава и да уважаваме възрастните хора.. има ЕТИКА И МОРАЛ.. и ЦЕННОСТИ.. Или по-скоро вече ги няма явно...

123

Zemevladelec

преди 12 години

До 122Искам да намериш правилника на МОН и да ми покажеш каде го пише, за да защитиш думите си ! До 121 Още по точка номер 1 си в съда, точка номер 2 е смешна, по точка номер 3 пак си съда поради конвенция на ООН за детския труд, а точка 4 за щастие не я определят сурови old school чички като теб !

fallback