Издирваният Георги Иванов. Снимка: МВР
fallback

Полицията издирва 15-годишен младеж от столицата, съобщиха от МВР.

Георги Лъчезаров Иванов е напуснал дома си на 1 януари около 23.45 часа и оттогава е в неизвестност. Той живеел с родителите си в ж.к. "Дианабад”.

Георги е високо около 180 см, с обръсната глава и кафяви очи. Бил е облечен с тъмносиньо шушляково яке, светлосини дънки и обут със светли зимни обувки.

Гражданите, които имат информация за младежа, могат да сигнализират на тел. 112, 9827166, 9827119 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Бъни до26

преди 12 години

Дръвник първо прочети малко матеряли от интервютата с роднини на исчезнали хора и тогава питаи защо да си подават оставките и прокуратурата да влиза в сериозно деиствие . Тоя *** са го намерили защото баща му е Лъчо Мозъка който 100% знае какава е далаверата и може да я раскаже за това са го пуснали . Иначе щяха да го изокат арабята и после когато дупето му стане широко и не е атрактивен ще го пуснат на циониста с бяла престилка да го разфасова и да го продадът за органи . Ама си тъпичак

39

ku4eto

преди 12 години

Полицията откри издирвания 15-годишен син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Момчето беше обявено за издирване, след като на 1 януари около 23.45 часа е напуснал дома си и оттогава бе в неизвестност.Служители на столичното Трето РУП забелязали Георги Иванов пред столичния МОЛ на ул. Опълченска. Те го спрели и му поискали документ за самоличност. Момчето обяснило, че тъкмо се канело да отиде в Първо РУП. То е живо и здраво, предадено е на служителите от сектор Издирване в районното полицейско управление.

38

NAMEREN E

преди 12 години

Намерено е момчето вече спрете да пишете глупости.Отворете си fakti . bg

fallback