Снимка: МВР
fallback

Митко Русия и тримата негови приближени, които бяха задържани от антимафиоти тази сутрин, са били разпознати от някои от жертвите си. Групата е рекетирала, изнудвала и малтретирала проститутки в София. 

При спецакция „Силоваците“ белезниците днес щракнаха на Митко Русия, Росен Дебелия, Валери Валтер и Даниел Бидона. Всички са криминално проявени за грабежи и изнудвания.

Разпитани са четири от жертвите на групата, които са разпознали задържаните. Закопчаните набирали адреси на момичета, предлагащи сексуслуги чрез сайтове за запознанства или обяви във вестници и представяйки се за клиенти, посещавали „работните им места”, информират от МВР.

След като осъществявали контакт с жертвите си, чрез физически и психологически заплахи членовете на групата принуждавали младите жени да започнат да се отчитат с пари на Митко Русия. 

В един от случаите рекетьорите отрязали косата на едно от момичетата.

Oще по темата

Според публикации в медиите момчетата на Митко Русия искали между 100 и 200 лв. седмично от всяка компаньонка в столицата.

При отказ следвали заплахи за побой и заливане с киселина. Смята се, че групата е изкарвала на месец по около 25 хиляди лева.

Четиримата са задържани за 72 часа. Ще им бъдат повдигнати обвинения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ha ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

PO 25 000 NA MESEC? V BG NQMA SAD KOITO DA USTOI NA TEZI PARI.TOVA SA POREDNITE NEVINNI NALI DRUGARI SADII ?POSLE 6TE E VINOVNA,PROKURATURATA,MVR,PRAVITELSTVOTO A SADIITE NA GOCE PAK 6TE SA OBLAGODETELSTVUVANI.

25

Анонимен

преди 12 години

Добре измислено като схема.

24

24

преди 12 години

Кога ще заключат Геле Русия от Сухата река???

fallback