Снимка: МВР
fallback

Четирима са задържани в София при спецакция "Силоваците" на ГДБОП и Специализирания отряд за борба с тероризма, съобщиха от МВР. Арестуван е Митко Русия и негови приближени. Групата е рекетирала, изнудвала и малтретирала млади жени, предлагали сексуслуги в столицата.

Сред задържаните са Росен Дебелия, Валери Валтер и Даниел Бидона. Всички са криминално проявени за грабежи и изнудвания.

Адресите на закопчаните се претърсват.  Задържанията са станали в района на бул. „Дондуков”, кв. „Гео Милев”, кв. „Слатина”, бул. „Евлоги Георгиев”. 

Според публикации в медиите Митко Русия изпращал бригади, които искали между 100 и 200 лв. седмично от всяка компаньонка в столицата.

При отказ следвали заплахи за побой и заливане с киселина. Смята се, че групата е изкарвала на месец по около 25 хиляди лева.

Продължават процесуално-следствените действия.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

никол

преди 12 години

нови циркове Ц. Цветановм

52

компаньонката

преди 12 години

Излиза, че МВР защитава труженичике, които са рекетирани от Русия и Бидоня. Таз Валерия Валтер не я зная каква е, мъж ли е траверсе ли е..Ама Цецо Шестака пак нема доказателства, ще видите

51

Калин

преди 12 години

Новината зад новината е, че НАП се опитва да узакони проститутките, за да може да им взима данъци и да им приспада амортизацията ;) разбира се ('щото техните активи имат по-голяма степен на амортизация).Сега обаче, тоя Митьо Русия ще подаде граждански иск в съда, заради нелоялна конкуренция - НАП се опитват да му отнемат дохода (който той изкарва с честен труд) и обричал семейството му на глад...И естествено господата съдии ще го уважат!!!

fallback