Снимка: архив Булфото
fallback

Десетокласник беше пребит от гаджето на своя съученичка.

Инцидентът е станал пред входа на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Пловдив.

В основаната на конфликта стои момиче. Пребитият флиртувал с нея и това не се харесало на девойката.

"Момичето се е оплакало на приятеля си, че непознат съученик я притеснява, тогава той и негови приятели решили да се саморазправят с младежа", съобщи пред Dnes.bg началникът на Шесто РПУ Михаил Ангелов.

Oще по темата

Побоят става пред очите на охраната, които подали сигнал в полицията, а униформените разтървали младежите.

"Пострадалият 16-годишен младеж е с рани по лицето, но не е хоспитализиран", съобщиха от болницата.

Нападателите са задържани – две момчета на 18 години и техен 19-годишен приятел, който е гадже с момичето от гимназията. И тримата са от село Оризово.

При разпит те разказали, че са помолени от деветокласничката да сплашат пребития десетокласник, тъй като имало дрязги помежду им.

В късния следобед Пловдивският районен съд наложи глоби по 150 лева на побойниците, като се позова на Указа за дребното хулиганство.

Побоят в Пловдив става ден, след като в Хасково 15-годишен деветокласник бе пребит от приятели на свой съученик заради дрязга по време на футболен мач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

факт!

преди 12 години

Не знам, какво е, но много от рано пушат, заедно с родителите си! Дебелеят, все едно са раждали жени и най- обезпокоителното е, че родителите вместо да ги поощтряват за добра визия да не се пуши и пие, вместо да се поощтрява да се учи, родители, пият, пушат наравно с децата си, дори си говорят на жаргон.

86

Какъв подтекст има

преди 12 години

тук понятието"флиртувал"?Ако не е казал или направил нещо обидно,значи имаме работа с малограмотна,елементарна ***,която вместо да се труди на Околовръстното,кой знае защо се е записала в школо! "Пребий го,та да стана интересна!"- от такъв мотив се ръководят грозноватите селски моми,които са успели да хванат гадже главно чрез *** и нахалство /щото иначе няма да ги забележат/.По правило,гаджето е по-елементарно и от тази, дето го е "хванала".Флиртува се с жени и момичета, не с ***!

85

xaaxax

преди 12 години

" Пребитият флиртувал с нея и това не се харесало на девойката." *** новина !! Всеки ден има по няколко пребити за дето "флиртуват" със съученички на който не им се харесва това :)

fallback