Взривеният Форд. Снимка: Булфото
fallback

Наркоман е вероятният атентатор, заложил бомбата под колата на журналиста Сашо Диков, твърди в. "Труд" като се позовава на разследващите случая.

Oще по темата

Четвърти ден агенти на ГДБОП се опитват да влязат в дирите на прекия извършител и поръчителите на зрелищното посегателство срещу водещия от Канал 3.

Смята се, че причините за взрива в четвъртък в столичния квартал "Гоце Делчев" са свързани с политиката. Както и че конкретният бомбаджия е приел задачата най-вероятно чрез посредници.

"Бях в събота в ГДБОП, където дадох показания, но ми препоръчаха да не споделям за какво са ме питали", коментира лаконично Сашо Диков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Според Цвъцко

преди 12 години

Взривът е на основа битов скандал. Сашо системно е паркирал колата на чуждо място :-)

68

манипулация

преди 12 години

Докога ще ни замазват очите , нарушавайки следствената тайна. За всички е ясно, че в публичното пространство се разпространяват само несъстоятелни версии, за да може хората да остават с убеждение , че следствието и прокуратурата правят нещо. Вместо да научаваме за влезли в сила присъди, ние седим и клюкарстваме. Народът казва в такива случаи: "Кучето си лае, керванът си върви. Делата се мъкнат с години, защото вместо да работят, прокурорите си правят реклама, като ни разказват цели романи.

67

Анонимен

преди 12 години

Явно с такова прикритие е работил последно агента на ДС, или поне за това само се знае. Добре е да разплетат от къде идва поръчката, как е станало плащането и като цяло да се влезе в следите на организацията, което може да си позволи подобно нещо.Натам извършителят, тиловото осигуряване и т.н. бързо ще излязат на светло.

fallback