Снимка: Архив Reuters
fallback

Прокуратурата във Вибо Валенция, областта Калабрия, реагира спешно на сигнал на карабинерите, за да спре насилието в българско семейство, съобщава днес вестник "Куотидиано дела Калабрия".

В продължение на 10 години българката Т. Т., 28-годишна, е била ежедневно пребивана с железа, прътове, домашни предмети и юмруци от 39-годишния Сами Вели Юсеин, също български гражданин, с когото съжителства.

Тормозът започнал още от България, но се влошил, когато двойката се прехвърлила в Италия и се установила в Пицо Калабро, на 12 км северозападно от Вибо Валенция. Мъжът, който е общ работник, ставал особено жесток под влияние на алкохола и не се съобразявал дори с периодите на бременност на Т.Т., която често принуждавал да спи навън при кучето.

Българката се обърнала за помощ към семейните консултанти и към карабинерите, като помолила да й бъде даден сигурен подслон, за да се укрие заедно с трите си деца – на 9, 6 и 4 години. Военните полицаи и социалната служба прехвърлили жената и децата в охранявано място далеч от Пицо Калабро.

Прокуратурата във Вибо Валенция незабавно реагирала на доклада на карабинерите и издала заповед за превантивно задържане на Юсеин, който е въдворен в местния затвор.

Пицо Калабро е живописен морски курорт с над 9 хиляди жители, известен още като "града на сладоледа". Според последното преброяване през 2009 година от 449 чужденци с постоянно местожителство най-много са българите – 294-ма, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 12 години

Тя тая жена как е живяла с този садист, независимо дали са *** или турци, как му е родила 3 деца, за предпазване от бременност не е ли чувала, лелееее какви ограничени хора има в 21 век.

74

draneto

преди 12 години

balgarka li e boq i e malko mastii gadni nqma po golemi pa4avri ot na6te

73

Мама

преди 12 години

С какъв акъл ги пишете българи!!!Я се осъзнайте малко!!!Натурални ***!

fallback