Снимка: Булфото
fallback

Кирил – един от внуците на Цар Киро е обявен за общодържавно издирване, снимката му вече е изпратена по граничните пунктове. Това потвърди за Dnes.bg районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.

Обвинителите са получили жалба от Веселин Христев, в която се твърди, че внукът на Кирил Рашков го е заплашил с убийство около 20 минути преди да бъде прегазен Ангел Петров.

Според прокуратурата до момента има достатъчно данни,  уличаващи един от наследниците на Рашков в престъплението.

За същото престъпление – две закани за убийство към Веселин Христев и Иванка Петрова, дядото Кирил Рашков е с постоянна мярка „задържане под стража”, наложена от Районния съд в Асеновград.

По време на съдебното заседание, съдията уточни, че нито Кирил Рашков, нито неговите роднини имат посочен постоянен адрес. Сега полицията ще трябва да издири и задържи внука заради отправената заплаха.

По-рано през деня представители на местната власт на Катуница и жители от селото се срещнаха с районния прокурор на Асеновград Калоян Димитров. На нея хората от Катуница разказали, че са забелязали един от внуците на Цар Киро да обикаля опожарените имоти на фамилията, придружаван от полицаи.

Селото възприема появата на внука като провокация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

водно конче

преди 12 години

като е обявен за национално издирване, да бяха му пуснали снимката по медиите?!?! Както направиха с еб.ча на покойната Яна?

121

Анонимен

преди 12 години

До онзи ден го пази полицията,сега го издирват...Ако не беше трагично,щеше да е смешно.....

120

БАЧКАТОР

преди 12 години

Защо го обявяват 10 дни след убийството за издирване? Досега къде бяхте ,ЦВЕТАНОВ? ДАНО ДА ГО ИЗДУХАТЕ НА ИЗБОРИТЕ ГАДОВЕ!

fallback