Снимка: Архив, Булфото
fallback

Полицаи от Своге задържаха 40-годишна жена, извършила шест кражби само за един следобед, съобщи МВР.

Тя е заловена снощи, след като патрулиращи в центъра полицаи се усъмнили в поведението й и я спрели за проверка. Те открили у нея две чужди лични карти, шофьорска книжка и документ за платена гражданска отговорност на автомобил. Самата жена обаче била без лична карта.

Криминалистите установили, че същия следобед жената, която е от Варна, била свалена от кондуктора на влака на гарата в Своге, тъй като се возела без билет.

Скоро след това жената се вмъкнала в къща, чиято врата не била заключена и задигнала мъжко портмоне, оставено в една от стаите. През това време собственикът на апартамента бил в дома си, но не я усетил. В портфейла пък имало само документи.

По-късно гастрольорката отишла на пазара и се заговорила с жена, която носела тежки пазарски торби. Тя успяла незабелязано да бръкне в една от чантите и да открадне портмонето на непознатата с пари и документи.

Влязла и в магазин за сувенири в центъра на града и отмъкнала портмонето на продавачката с 20 лева, дебитна и лична карта.

Пред полицаите варненката признала и за още четири кражби, извършени същия следобед по идентичен начин. Тя набързо изпразвала портмонета и захвърляла ненужните й документи.

Жената е задържана за 24 часа, работата по документирането на престъпната й дейност продължава.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 12 години

da *** sa takiva no turcite kakvo sa vinovni za tyah che i tyah kradat

41

Анонимен

преди 12 години

Тая новина нещо много в героичен стил, един вид Хамерикански екшън комедия написана. От що ли е така, се чудим

40

Питам

преди 12 години

Ако българка окраде ***-което практически не може да се получи,в момента в който я хванат *** е мъртва....а сега тая АКО я осъдят,ще я издържаме в пандиза-------къде е истината?

fallback