Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

По традиция около местата, които се посещават от българския премиер и държавници на високо ниво – президент, министри и шеф на Народното събрание, гъмжи от полиция. Вчерашното посещение на премиера Бойко Борисов и строителния министър Лиляна Павлова в района на Хисар, където откриха 21-километрово ремонтирано трасе, се оказа лош късмет за 43-годишен мъж от Хисар.

Около обяд, близо половин час преди пристигането на Борисов, патрул на полицията забелязал криволичещ автомобил по улиците на града.

Униформените спрели за проверка водача на колата и останали потресени от „аромата в купето”. 

„Полицаите са тествали с дрегер шофьора на лек автомобил „Опел” и устройството е отчело 3,03 промила алкохол в кръвта на водача”, съобщиха за Dnes.bg от дирекцията на полицията в Пловдив. Без да се колебаят, катаджиите щракнали белезниците на ръцете на пияния водач.

По-късно през деня патрули на „Пътна полиция” са заловили други двама солидно почерпени шофьори. 33-годишен мъж от Асеновград е управлявал своя лъскав „Мерцедес” с 2,14 промила алкохол, а мъж на 33 години от Сухозем е арестуван в Карлово, след като било установено, че е седнал зад волана с 1,7 промила алкохол в кръвта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 12 години

хисаря,хисаря...........каква вода само има там....пиеш пиеш и после 3 промила

12

Гейбер Стори

преди 12 години

*** е бил на Спа-Гей -ПР туризъм с любо,ият си-Вучката!!!

11

Анонимен

преди 12 години

От кога в България има традиция и на ремонтираните шосета да се реже лентичка??????2

fallback