Снимка: Архив, БТА
fallback

Полицаи предотвратиха масово сбиване пред "Джумая джамия", съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Около 19,20 часа вчера в полицията е получен сигнал за побой пред джамията и на мястото е пратен патрул на Четвърто районно управление.

Там полицейският екип заварил две групи мъже – от Пловдив и от Кърджали, в ожесточен спор. От едната страна били хората на пловдивчаните А. А. (50 г.) и Ф. Х. (25 г.), а от другата – на 34-годишния О. Х. от Кърджали.

В разгара на разправията те си били разменили и по няколко удара. По първоначални данни 25-годишният пловдивчанин напръскал със спрей в очите мъжът от Кърджали и негов сподвижник.

В същото време по улицата към джамията се задали около 30-ина мъже, въоръжени със сопи, които се притекли на помощ на пострадалите.

В крайна сметка след намесата на униформените не се е стигнало до по-тежка саморазправа.

Двамата пловдивчани, започнали разпрата, и още четирима мъже на възраст между 21 и 37 години са задържани в ареста на Четвърто РУП като заподозрени в нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди.

Други четирима участници в скандала са предупредени с полицейски протоколи. За инцидента е докладвано на Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

Анонимен

преди 12 години

Хахаха ... спазвали всички правила. 135 май не си добре. Ядат свински пържоли. Уши на скара, пият ракия и не знаят какво е храм. Като им кажеш коран и библия те гледат всякаш е нещо за ядене. Не знаят да четат и пишат, незнаят да говорят, а ти ми говориш за спазване на правила. Какви правила спазват? Ако някой нучи *** да спазва правила евала. Иначе е добре че ченгетата са се намесили преди някой да пострада сериозно. Макар че не е лош и коментара на 136.

131

Анонимен

преди 12 години

Не е трябвало да ги разтърват, ами да им дадът по един пищов. Останалото природата ще го свърши, все пак от биоразградими материали са направени...

130

Българка

преди 12 години

В днешно време няма *** - има турци !99% от *** се определят като турци,ходят в джамии,молят се,спасват всички правила на Корана..Виждам го постоянно.Ако се избиват помежду си това си е лично тяхна грижа....Те провокират нетолерантност - те не си плащат данъците,те взимат по 800лв.на месец (от помощи,дошли от нашите джобове),те крадат от държавата и от мен,те обират старите хора по селата,те си осакатяват децата,за да взимат помощи...мога да си изброявам до утре...Как да ги обичаш ???!!

fallback