Снимка: Архив Булфото
fallback

Двама иранци - мъж и жена, са били задържани тази сутрин с гръцки документи за самоличност в международен влак на централната ж.п. гара в Русе. Информацията потвърди началникът на Гранична полиция в крайдунавския град Виктор Гецов.

Семейството пристигнало на 16 август на почивка в България. Те кацнали на летището във Варна с легални документи. По време на престоя си тук успели да се снабдят с гръцки лични карти.

Двамата се качили в международния влак София-Москва, който минава през Румъния. Целта им била страна от Западна Европа, където да работят. Там се намирали и техни роднини.

Жената е в напреднала бременност и е била откарана в русенския АГ-комплекс за преглед.

Разследването по случая продължава.

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Мен

преди 12 години

Жената била в напреднала бременност... Целта е да роди в някоя западна европейска страна и да използва невръстното си новородено за да си уреди живота. До къде изпадна човечеството - да се надява на новородените си... Сега експулсация обратно в Иран да роди там.

8

до Санчо Панса

преди 12 години

Не са глупости Ирана се е наричал Персия до 37 година после се е прекръстил на Иран А саматА ДУМА ИРАН означава Ария дори дарий първи пише за себе си Аз дарий син на Ариец и внук на Ариец и сам Ариец един пътказах а един Иранец арабин дотогава и аз ги мислех за *** оня ме утрепа с поглед и после ми обясни за каквоо става дума разрови се в уикито и ще видиш. Самата дума Ариец бърка на много хора в *** ососбено на едни безобразно нахални и богати дето уж били "Божия "народ да ама не

7

Хитлер

преди 12 години

Веднага трябва да им се преровят джобовете за лимонки,че те да работят не зная дали са научени ,но да се самовзривяват са най-големите специалисти,те са маняци на идеята колкото може по-рано да се срещнат с алахчо .

fallback