Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Организирана престъпна група, разпространявала наркотици в Слънчев бряг, Бургас и Ямбол, е разбита при акция на ямболски и бургаски антимафиоти.

При операция на територията на Слънчев бряг вчера са задържани четирима души от Ямбол и околните села.

Установено е, че те са наели квартири в курортния комплекс, където са съхранявали и пакетирали предназначената за пласиране дрога.

Открити са 200 г бяло прахообразно вещество, което реагирало на метамфетамин при полевия наркотест, 100 дози от същия наркотик с общо тегло 50 г, 20 г марихуана, пакетирана за продажба, и 10 таблетки екстази.

Пазарната цена на 1 г метамфетамин е около 60 лева, уточняват от областната дирекция на МВР-Ямбол.

При обиските са изети и две електронни везни, газов пистолет, 13 мобилни телефона и множество СИМ карти, лаптоп, прибори за разфасоване на дрогата и полиетиленови пликчета.

Дейността на групата е наблюдавана от полицейските служители близо два месеца.

Предстои на четиримата да бъде взета прокурорска мярка „задържане под стража“ за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Piko

преди 12 години

И ако вземате 2-3 дни подред се стига до халюцинации,треперене на ръцете,мании за преследване,така че трябва да се внимава.

47

Piko

преди 12 години

Ее,метамфетамина май навлиза в България най-накрая.Той ако вземаш рядко много помага-той е антидепресант-усилва ерекцията,либидото,сваля притеснението и успокоява-и изобщо не ти личи,като при алкохола да фъфлиш и да залиташ.Аз за първи път в живота ми като взех,беше и едиствен-и свалих супер яка мацка-за нещастие беше малко количество и ме пусна и не стигнахме до края.Не мислете че го рекламирам-казвам че мен ми оправи депресията-който няма нужда да не взема.и който не може да се контролира

46

Раник56

преди 12 години

Не ги разбивайте ......избивайте ги .

fallback