fallback

Общ преглед

 

Полицията във Велико Търново разпространи снимки на двама мъже, за които се предполага, че са съпричастни към обира на трезора в клон на "Първа инвестиционна банка" (ПИБ) в града през юли.

Oще по темата

Записите от охранителните камери на банковия клон са иззети в рамките на образуваното по случая досъдебно производство за кражба, уточняват от областната дирекция на МВР.

Новината за крупния обир гръмна на 6 юли, след като великотърновската полиция съобщи, че ден по-рано са установени липси от няколко касети в трезора.

Според първоначалните съобщения установените в трезора липси са за 344 700 лева и 16 000 долара.

Тогава от ПИБ отрекоха да е имало обир. От банката бяха категорични, че няма неоторизиран достъп до касетите от трезорите в нито един от клоновете в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

здр

преди 12 години

до 14 братле, мислиш ли че тези на които парите са откраднати не са получили няма такива обезщетения само и само да си трайкат за да няма паника и другите клиенти да не си преместят кинтите в друга банка. За което евалата, да гепат моите и да ми дадат 50% примерно отгоре на квото съм имал ще си трайкам то си е за сметка на банката в крайна сметка. Кво го боли крайния потребител.

17

zdr

преди 12 години

И кой нормален човек държи толкова пари в някакъв трезор, без дори да ги декларира?Пак някакви мръсни парички на някой новобогаташ. Да се оправят от където дошли там и отишли. А колкото до банките те са законни обирджии, там спор няма. Измамници и мошеници!

16

достоверен

преди 12 години

условия за наемане на работа-специално за ***-в.търново1.да си бибш сервитьор,барман,борец,футболист2.да имаш очила ''рейбан''и да гледаш лошо под тях/за охраната/3.да носиш на пиене4.да умееш да пишеш доноси5.да знаеш номера на петя /цветарката/и момичетата й6.да имаш 5 имота и 2по две коли,но да караш ''москвич'' и ходиш с анцунг в извън работно време-''за да не биеш на очи''7.да можеш да зареждаш банкомати8.да напишеш името си с макс.с 2 правописни грешки/за охраната/и.т.н

fallback