Снимка: МВР
fallback

Антимафиоти от ГДБОП разбиха склад за съхранение на цигари без платен налог към бюджета. Складът се намирал в столичния квартал „Хладилника”, съобщиха от МВР.

По време на товарно-разтоварна дейност униформените служители задържали 35-годишен криминално проявения, друг 41-годишен мъж и 61-годишна жена.

Шофьор в незаконната схема бил 35-годишният мъж, другият товарел стоката, а жената завеждала склада.

Антимафиотите установили, че това е поредна пратка, тръгнала от Пловдив и предназначена за пазарите в областите София и Благоевград. Помещението, в което се съхранявали цигарите, било взето под наем.

При извършения оглед служителите на ГДБОП открили и иззели наличните 1 040 000 къса цигари от марката “Raquel slims”.
Двамата мъже и жената остават в ареста за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

СЛАВА

преди 12 години

Да се вдигнат заплатите както белите хора по света живеят спокойно и нама да има такива проблеми.Знаете ли ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ,че има фирми които плащат предимно нощен труд само срещу 190-210лв. работят хората по 12ч. Е ДА ЩЕ КАЖЕТЕ ОБАДЕТЕ КЪДЕТО ТРЯБВА. Да но това не оправя БИЗНЕСМЕНИТЕ.

27

м

преди 12 години

Хората си въртят бизнес, кво толкова сте ревнали всички. Ми щом нямат пари, да правят каквото си искат. Трябва да се яде все пак. А въздух, корем не храни! Стига вече с такива новини, че направо банални станахте. Вземете напишете някаква сензация да ни е интересно и нещо дето не знаем. Всеки ден едно баба си знае-едно баба си прави!

26

Jitan

преди 12 години

Жалко !!!!......За депото де!

fallback