Снимка: Архив, Булфото
fallback

Мъж на 54 години от град Игнатиево се е удавил на плажа във варненския квартал "Аспарухово", съобщи управителят на ДКЦ I "Св.Климентина", което осигурява медицинското обслужване по плажовете в региона, д-р Иван Иванов.

Инцидентът е станал около 11.50 часа при жълт флаг, при който е забранено влизането в морето с надуваеми дюшеци. Преди инцидента спасители няколко пъти са връщали мъжА, който е искал да влезе в морето с два дюшека и 10-12-годишния си син.

Двамата обаче успяват да намерят начин да влязат в морето, но западният вятър обръща дюшеците, поясни д-р Иванов. Веднага два спасителни екипа отиват за окажат помощ на мъжът и детето, като момчето е спасено, съобщава БТА.

Мъжът е открит на около 200 метра след шамандурите в биологична смърт - с пяна на устата и белодробен оток. Независимо от това му е направена пълна реанимация. На място е пристигнал и екип на Бърза помощ, който само е констатирал, че мъжът се е удавил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

spasitel do 64

преди 12 години

kade si bil,we poznavam gi mom4etata kolegi sami napravili sa vsichko vazmojno,kakvo sa vinovni che tova e poredniq *** koito se pravi na smel pri jalt flag na den vseki v regiona si vra6ta pone po 100 takiva ,posle nie sme vi vinovni

58

бях там

преди 12 години

Каквото и вина да прехвърляме, истината е че спасителите не направиха всичко възможно за човека. Давещо се дете изобщо нямаше, единия каза на викащата жена, че бил почивка и нямало как да влезе, линейката дойде след повече от 20 мин, санитарката повървя доста( явно предупредена, че няма за какво да се бъзва вече) и някрая от кумова срама пробяга 10 метра. Ходя там от 10 дена и за първи път като дойде полиция видях спасителите облечени с фланелките си и разбрах че са трима,иначе са по щезлонгите

57

гурбетчия

преди 12 години

Не се учудвам на повечето коментиращи тук , по принцип българите винаги прехвърлят собствената си вина върху другите ! Какъв х.... е търсил този "юнак" в морето при жълт флаг ?! То сега остана жена му да съди спасителите ! На вас все някой друг ви е виновен !

fallback