Снимка: Архив, Булфото
fallback

Шефът на третодивизионния футболен клуб "Бенковски"-Костинброд Красимир Гачев в заържан в момент насделка за продажба на половин килограм синтетична дрога.

Гачев и още двама души за арестувани при специализирана полицейска операция с кодово име "Президентът", съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Фокус.

Шефът на "Бенковски"-Костинброд е задържан в района на 101 СОУ.

Заедно с него е задържан 44-годишният Валентин Виденов, който е криминално проявен за продажба на наркотици. В момента мъжът е в изпитателен срок по присъда.

В къщата на президента на футболния клуб в град Костинброд е открита малка лаборатория за производство на синтетична дрога.

В двора пък полицаите открили насаждения на марихуана, а прилежаща стопанска сграда била пригодена за сушилня за канабиса.

В лабораторията е задържан 36-годишният Румен Трайков от село Петърч, който е криминално проявен за документна измама и заплаха за убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

анонимен

преди 12 години

днес го хванали утре вече са го пуснали ЦЕЦО като те слушам да говориш за престъпници си много смешен майка за кои престъпници говориш за ония с които си играете на стражари и апаши ли ами те затворите са препълнени с кокушкари бе човек а извора на наркотика си ври а самите престъпници щъкат по улиците като охранени ***

19

от възмотен

преди 12 години

И КАКВО ЩЕ ГО ИЗКАРАТ БОЛЕН И ЩЕ СТАНЕ КАТО БЕЛЕНСКИ 62 КГ ГО ХВАНАХА БЕШЕ БОЛЕН БЛИЗО 3 ГОДИНИ И КАКВО С ПРЕСЪДА ОТ 6 ГОДИНИ ТОЯ ЩЕ Е СЪЩИЯ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ ПАРИТЕ МУ НЯМА ДА ВЗЕМАТ И ЖИЛИЩАТА КОЙТО Е ИЗКАРЪЛ ОТ НАРКОТИКА

18

Vesso

преди 12 години

Да ми вдигнат данъците за да могат да ремонтират футболния стадион на човека.Сигурно за това е започнал да търгува с дрога,защото милее за българския футбол и събира пари за стадион.А не както някои мерзавци твърдят,че с български футбол се занимават само хора,които перат пари от престъпна дейност.

fallback